Drijfveren

zwemmer

Kwetsbare medemensen de best mogelijke zorg bieden. Vanuit die motivatie zijn de oprichters van QMCare jaren geleden de zorgsector ingestapt. Hun kennis binnen de branche is toegenomen, hun motivatie nooit afgenomen. En daar zit precies de kracht van dit organisatieadviesbureau.

Duurzame oplossingen

De professionals van QMCare begrijpen waar mensen op de werkvloer tegenaan lopen én waar managers en beleidsmakers mee worstelen. Zo weten ze precies te achterhalen waar ze moeten ingrijpen om haperende afdelingen weer te laten presteren of een nieuw beleid te laten landen bij alle betrokkenen. Op die manier biedt QMCare duurzame oplossingen waarmee zorgorganisaties écht vooruitkomen. En waarmee ze de kwaliteit van hun zorg kunnen verbeteren.

Werkwijze

QMCare is ervan overtuigd dat dit alleen haalbaar is met een creatieve, positieve kijk op de zaak: niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Ook als dat betekent dat de oplossing voor een probleem ergens anders ligt dan de opdrachtgever vermoedt. QMCare durft kritisch te zijn en gaat de dialoog aan met alle betrokken. Op elk gebied binnen het zorgproces.

'QMCare biedt duurzame oplossingen waarmee zorgorganisaties écht vooruitkomen. En waarmee ze de kwaliteit van hun zorg kunnen verbeteren. Dat is alleen haalbaar met een creatieve, positieve kijk op de zaak.'