Diensten

web

QMCare is een organisatieadviesbureau dat zich richt op het ondersteunen en adviseren van bedrijven in de zorgbranche, zoals zorgorganisaties, zorgverzekeraars en overheidsinstellingen. Daarbij kan QMCare teruggrijpen op jarenlange kennis en ervaring. Zowel binnen het primaire proces als op het niveau van bestuur en wetgeving.

Organisaties kunnen de expertise van QMCare inschakelen voor verschillende doeleinden, waaronder:

Ondersteunend management (interim)

Staat een cruciale managementfunctie binnen uw zorginstelling lange tijd vacant? Dan kan QMCare deze functie tijdelijk vervullen om het dagelijkse management draaiende te houden en veranderingen binnen de organisatie in goede banen te leiden.

Opzet en uitvoering van ontwikkelingstrajecten (development)

QMCare faciliteert deze projecten en zorgt ervoor dat ze landen bij de juiste mensen, door projectmanagers met kennis van zaken in te zetten.

Coaching

QMCare biedt coaching in de breedste zin van het woord. Van scholing van werknemers tot kwaliteitscoaching op bestuursniveau: QMCare biedt maatwerk. Om kennistekort op te lossen, maar ook om interne processen te verbeteren en mensen daarbij in hun kracht te zetten.

Advies (o.a. voor overheidsinstellingen)

Vaak staan nieuwe zorgwetten en beleidsveranderingen gevoelsmatig erg ver af van de mensen die er dagelijks mee te maken krijgen. QMCare kan belangrijke veranderingen binnen de zorg vertalen naar de dagelijkse praktijk en de implementatie van deze veranderingen toetsen op kwaliteit.

'QMCare kan teruggrijpen op jarenlange kennis en ervaring in de zorg. Zowel binnen het primaire proces als op het niveau van bestuur en wetgeving.'