Over ons

twitterlinkedin

Thom van de Pol

Thom van de Pol heeft de dagelijkse leiding over QMCare. Hij zit graag aan tafel met beleidsmakers en managers om hen te adviseren en ondersteunen. Daarbij gaat hij altijd uit van zijn eigen ervaringen in het primaire proces.

Die ervaring deed hij op als verpleegkundige in het UMC Utrecht, waar hij na het behalen van zijn HBO-V diploma een aantal jaren werkte. In 2006 rondde hij zijn HBO-opleiding Management in de Zorg af, waarna hij kennis en ervaring opdeed op andere gebieden binnen de zorg. Zo werkte hij als afdelingshoofd, interim-manager, manager kleinschalig wonen en locatiemanager bij verschillende zorgorganisaties in de Randstad.

Zijn doel met QMCare is de intrinsieke motivatie van de zorgverlener te stimuleren en zo de kwaliteit van de zorg te vergroten.

t.vandepol@qmcare.nl

'Mijn doel met QMCare is de intrinsieke motivatie van de zorgverlener te stimuleren en zo de kwaliteit van de zorg te vergroten.' Thom van de Pol

fardusatwitter

Fardussa Essa

Fardussa Essa is een inhoudelijke, gedreven leidingevende die als geen ander de vertaalslag kan maken tussen de werkvloer en de visie van het management in de zorg. Zorginstellingen zetten haar, vanwege haar grote mensenkennis en vakkennis, graag in als coach en projectmanager op de meest uiteenlopende gebieden.

Fardusa heeft alle lagen van de gezondheidszorg gezien. Eerst als ziekenverzorgende en verpleegkundige en, na het behalen van haar HBO-bachelor Management in de Zorg, ook als teamleider in een verpleeghuis.

Het doel dat Fardusa met QMCare voor ogen heeft, is zorgorganisaties helpen bij het uitvoeren van hun missie.

f.essa@qmcare.nl

'Met QMCare wil ik zorgorganisaties helpen bij het uitvoeren van hun missie.' Fardusa Essa

 

Professionele business partners

Thom van de Pol en Fardusa Essa zijn vaste gezichten van QMCare. Ze hebben hun krachten, kennis en ervaring binnen de zorgbranche gebundeld om bedrijven en andere organisaties op vele vlakken van dienst te kunnen zijn.

Om expertise in te zetten op élk gebied binnen de zorg, werken Thom en Fardusa samen met businesspartners. Dat zijn zelfstandige professionals met een eigen specialisme, die met hun positieve, creatieve en resultaatgerichte werkhouding perfect aansluiten bij de visie van QMCare.